Archive Pages Design$type=blogging

Ücretsiz Fotoğraf Siteleri

Bir tasarımcı olarak büyük çapta projeler oluşturmuyor ya da blogunuzda yazdığınız yazılardan pek para kazanmıyorsanız görseller için bir bütçe ayırmanıza bence gerek yok.

fotoğraf siteleri, fotoğrafçılık

Dilerseniz blog yazın dilerseniz web sayfaları tasarlayın ya da her ne yapıyor olursanız olun etkileyici ve doyurucu içerik hazırlamanın en vazgeçilmezlerinden biri yüksek çözünürlükte fotoğraflar ya da kaliteli görsellerdir. Eğer deneyimli bir blogger ya da web tasarımcıysanız zaten kaliteli görsellerin öneminin farkındasınızdır. Fark etmeniz gereken diğer bir nokta internette olan bir çok şey gibi kaliteli görsellerin de bir çoğunun telif hakları bulunuyor. Yani bu görselleri kullanabilmek için ya ücret ödemeniz ya da izin almanız gerekmekte. Bir tasarımcı olarak büyük çapta projeler oluşturmuyor ya da blogunuzda yazdığınız yazılardan pek para kazanmıyorsanız görseller için bir bütçe ayırmanıza bence gerek yok. Ücretsiz ve kaliteli fotoğraflar sunan bir kaç platformdan görsellerinizi elde etmeniz mümkün. Aklınıza hemen ücretsizse kalitesizdir gibi bir düşünce gelmesin çünkü gerçekten telif derdi olmayan harika görseller mevcut. Daha fazla lafı uzatmadan ücretsiz stok fotoğraf sunan sitelere göz atalım.

freepik

freepik sitesi kaliteli fotoğrafların yanı sıra vektör, psd ve ikon formatlarında da içerik hizmeti veriyor. Bu açıdan ilk sıraya bu sayfayı yazmakta bir beis görmedim. Sayfaya buraya tıklayarak erişebilirsiniz.

pixabay

Pixabay'da tüm resimler ve videolar Creative Commons CC0 telif hakkı altında ücretsiz yayımlanır. Yani istediğiniz yerde kullanabileceğiniz ücretsiz imaj, vektör, ilüstrasyon ve video içerikleri sunuyor. Sayfaya buraya tıklayarak erişebilirsiniz.

stocksnap.io

stocksnap'taki tüm fotoğraflar Creative Commons CC0 lisansına tabi. Bu sitenin herhangi bir fotoğrafını, ticari amaçlar için bile olsa, izin istemeden kopyalayabilir, değiştirebilir ve dağıtabilirsiniz. Bunu ben demiyorum stocksnap kendisi söylüyor. Sayfaya buraya tıklayarak erişebilirsiniz.

gratisography

Kişisel ve ticari projelerinizde kullanabileceğiniz ücretsiz yüksek çözünürlüklü fotoğraf hizmeti sunuyor, her hafta güncelleniyor. Bütün fotoğraflar Ryan McGuire tarafından fotoğraflandı ve telif hakkı kısıtlamaları bulunmuyor. Sayfaya buraya tıklayarak erişebilirsiniz.

lifeofpix

Ücretsiz fotoğraflar ve videolar sunan bir başka sayfa. Sayfaya buraya tıklayarak erişebilirsiniz.

pexels

Pexels'deki tüm fotoğraflar kişisel ve ticari amaçlar için ücretsizdir. Sayfaya buraya tıklayarak erişebilirsiniz.

flaticon

Flaticon, hem kişisel hemde ticari projelerde kullanılabilecek harika içerikler sunan bir ikon arşiv sitesi. Tasarım ekibi tarafından özenle seçilmiş ve tamamen düzenlenebilir vektörler sunuyor. Sayfaya buraya tıklayarak erişebilirsiniz.

içerik üretmek için kaliteli görsel ihtiyaçlarınız büyük ölçüde karşılanmış oldu sanırım, takipte kalın. :)

Yorumlar

Ad

AdSense Blogger CSS Nedir Paylasabildiklerim PHP SEO Teknoloji TeorikBilgiler Webmaster WordPress
false
ltr
item
Taha Çetiner: Ücretsiz Fotoğraf Siteleri
Ücretsiz Fotoğraf Siteleri
Bir tasarımcı olarak büyük çapta projeler oluşturmuyor ya da blogunuzda yazdığınız yazılardan pek para kazanmıyorsanız görseller için bir bütçe ayırmanıza bence gerek yok.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEieZLPOWxA9PcLQM3TRk1dfX2hLWZNndgZT1IVAs0B-N73lbmNGeYvwqxnnqNahcgA_ktvG4lCNBNQh9IeFLteu-eEsiojE5QcGO9obm8aRK0cdtIXZfafouYg7tZ2STJC_oDGTRtiD5SA/s1600/ucretsiz-fotograf-siteleri.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEieZLPOWxA9PcLQM3TRk1dfX2hLWZNndgZT1IVAs0B-N73lbmNGeYvwqxnnqNahcgA_ktvG4lCNBNQh9IeFLteu-eEsiojE5QcGO9obm8aRK0cdtIXZfafouYg7tZ2STJC_oDGTRtiD5SA/s72-c/ucretsiz-fotograf-siteleri.jpg
Taha Çetiner
https://tahacetiner.blogspot.com/2016/12/ucretsiz-fotograf-siteleri.html
https://tahacetiner.blogspot.com/
https://tahacetiner.blogspot.com/
https://tahacetiner.blogspot.com/2016/12/ucretsiz-fotograf-siteleri.html
true
146515384480327288
UTF-8
Herhangi bir içerik bulunamadı Tümünü göster Devamını Gör Cevapla Iptal Sil Yazar: Anasayfa Sayfalar Yazılar Tümünü Görüntüle Önerilenler Etiket Arşiv Ara Aradığınız kelime ile ilgili hiçbir içerik bulunamadı Anasayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzrts Salı Çarş Perş Cuma Cmrts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık şimdi 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce bir kaç hafta önce